בחלק זה יש שדות חובה בעלי חשיבות.
שדה Page Url
שדה Page Url מבקש מכם שם באנגלית לעמוד התוכן שאתם מזינים כעת.

שם זה יופיע בסוף כתובת ה-Url של העמוד, ברגע שתלחצו על save and publish.
כלומר, בשלב זה יש לכם השפעה על הכתובת (הלינק) לעמוד.
יש למלא כתובת URL באותיות קטנות באנגלית, ולהשתמש במקף אמצעי להפרדה בין המילים.
לדוגמא:
עמוד "הרשמה לאוניברסיטה - טפסים שימושיים"
בשדה page Url הוזן: admissions-forms
כתובת העמוד:
https://www.bgu.ac.il/welcome/contents/admissions-forms/
כדאי להכיר: שם העמוד, אותו נזין בשדה page Url הוא החלק האחרון של הלינק (בשורה קודמת מודגש בכתום). שאר חלקי הלינק מגיעים מהעץ הארגוני של העמוד, החל מכתובת הדומיין של אתר האוניברסיטה דרך כל התיקיות עד לעמוד הספציפי.
מומלץ מאוד לבחור בשם בעל משמעות, וכדאי שיהיה קצר יחסית.
שדות מטא
שדה Meta Title - כותרת שתופיע למשל בחיפוש בגוגל. לרוב, נבחר בכותרת העמוד כפי שנתנו בשדה title. אך לעתים נרצה לבחור בכותרת מעט שונה, שתסייע למי שהעמוד עלה להם בחיפוש בגוגל, להבין שהגיעו למקום הנכון.
חשוב: האורך המומלץ לשדה זה הוא 55-60 תווים. מספר התווים כולל רווחים וסימני פיסוק. חשוב לוודא שהמסר העיקרי והמילים החשובות נכנסות בטווח הזה. כותרת קצרה מדי תהיה פחות אפקטיבית מבחינת SEO. כותרת ארוכה מדי עשויה להיחתך, או להיות מוחלפת בטקסט אחר מתוך העמוד.
שדה Meta description - תיאור קצר של התוכן, שיופיע בעמוד תוצאות החיפוש של גוגל, מתחת לכותרת הדף. ניתן להסתפק בשורה-שתיים מתוך התוכן עצמו, אך מומלץ להשקיע מעט מחשבה בניסוח שדה זה, בהתאם להמלצות הבאות.
חשוב: האורך המומלץ לשדה זה הוא 150-160 תווים. כדאי לנצל לפחות 150 תווים כדי לנצל את המקום בצורה המיטבית. הטקסט צריך להוות תיאור אינפורמטיבי שמשקף את תוכן העמוד. מבנה מומלץ לשדה זה יהיה התחלה בפועל פעיל (כגון "גלו", "הצטרפו"...), תיאור במשפטים קצרים וברורים, ללא חזרה על מילים וסיום בקריאה לפעולה (call to action).
שימו לב - גם אם הקמתם מספר דפים דומים, יש לבחור עבור כל אחד מהם שדות מטא ייחודיים, וכמובן URL ייחודי.