שיר שמואלי
ספרנית מידענית אולם קריאה למדעי הרוח - הספרייה המרכזית ע"ש זלמן ארן
החיים שלי לפני אב"ג:
נולדתי וגדלתי במודיעין. המסלול המקצועי והאקדמי שלי: את התואר הראשון בסוציולוגיה-אנתרופולוגיה וספרות אנגלית למדתי באוניברסיטת בן-גוריון, וכאן גם למדתי לתואר שני בספרות עברית. בנוסף, עשיתי תעודה בעריכת לשון במכללת אורנים. לפני תחילת עבודתי בספרייה, הייתי עוזרת הוראה ועבדתי בעריכת עבודות אקדמיות ובליווי סטודנטים בתהליכי כתיבה.
למה דווקא אב"ג?
אני אוהבת את הנגב, את האווירה הסטודנטיאלית ואת הנגישות של העיר. בצעירותי גרתי מספר שנים בשיכון המשפחות של בסיס עובדה, ושנות המגורים שלי בערבה גרמו לי להתאהב בנוף המדברי של הדרום.
התפקיד שלי באב"ג:
אני עובדת בספרייה באולם הקריאה של קומה 3 (מדעי הרוח). אני עוזרת להכווין את הקהל שמגיע לספרייה, מקיימת פגישות יעץ פרטניות עם מי שמבקש.ת עזרה באיסוף מידע ובכתיבת עבודות, ודואגת לאוסף הספרים בתחומי לשון וספרות עברית.
משהו שלא כתוב ב-CV שלי:
אני אוהבת לקרוא, אני משתדלת לא לקנות בגדים חדשים (רק יד שניה) ועד היום אני אוהבת לעשות פרויקטים של יצירה (כמו סימניות מפרחים מיובשים, למשל).
מקור השראה:
כל הסרטים של צ'רלי קופמן מדהימים בעיניי.
כשאהיה גדולה:
בילדותי חשבתי שאהיה אקדמאית, היום אני חושבת שאשמח להמשיך לעסוק בעריכה של פרוזה ושל טקסטים אקדמיים.
בקיצור נמרץ:
- סטייק או טופו? טופו! אני טבעונית כבר 8 שנים, מטעמי מוסר. תמיד אהבתי מאוד אוכל, ובפרט אוכל שאינו טבעוני, ולכן אני משתדלת לאתגר את עצמי ולראות בטבעונות שלי הזדמנות להתנסות בצורות חדשות של בישול ובחומרי גלם שלא הכרתי לפני כן. את הטופו הכרתי רק אחרי שהפסקתי לאכול בשר, והתאהבתי בו. יש כל כך הרבה דרכים להכין טופו!
היום זה אחד המאכלים האהובים עלי, במיוחד כשהוא מגיע בצורת שניצלונים תוצרת בית. - חורף או קיץ? תמיד אהבתי מאוד את החורף, ואני נהנית לצאת להליכות ארוכות בגשם.