מה תרצו לחפש?

מה תרצו לחפש?

אות המשפיעות לשנת 2023 ניתן ל־5 נשים בן-גוריוניות מעוררות השראה

אות המשפיעות לשנת 2023 חולק היום במסגרת אירועי יום האישה לחמש נשים בן-גוריוניות ראויות לציון ומעוררות השראה: פרופ' ענת בן צבי, רחלי ברבי, שיר לוי, מעיין פדן, ליאור דיקמן.

פרופ' ענת בן צבי

ענת היא פרופסור במחלקה למדעי החיים עם קבוצת מחקר פעילה ואימא לשלושה ילדים על הספקטרום האוטיסטי שמחדדים עבורה את החשיבות של בניית חברה תומכת ומכילה.

היא יו״ר ועדת מוסמכים בפקולטה למדעי הטבע ואחראית אקדמית על תלמידי המחקר בפקולטה, אחראית פקולטית על תוכניות המצטיינים אשלים ודקלים, וגם חברה בוועדות שונות במחלקה, בפקולטה ובאוניברסיטה.

ענת מהווה דגל למצוינות אישית ומחקרית. ענת לקחה על עצמה להיות מנטורית של חברי סגל צעירים ולקדם אותם למצוינות. ענת רואה חשיבות בקידום שונות ומגוון בדגש על אנשים עם צרכים מיוחדים. היא פעילה מאד בקידום שיוויון הזדמנויות לכלל המגדרים.

פרופ' ענת בן צבי | צילום:דני מכליס

רחלי ברבי

רחלי היא סטודנטית לתואר ראשון בפוליטיקה וממשל וחינוך בשנה ג'.

היא פעילה במאבק למרחב בטוח בקמפוס ובעיר, והובילה את המאבק של המתלוננות בפרשת הפורום. מאבק שהתחיל מתגובה קטנה בפייסבוק, וגדל להיות סיפור שנשים וגברים שואבים ממנו השראה לאיך כחברה היינו רוצים להתנהג אל מול עוולות חברתיות ומגדריות.

רחלי הובילה את תוכנית "פוליטיקאיות צעירות" בקמפוס ומקדמת עשייה של נשים ושיוויון בקמפוס.

רחלי ברבי | צילום:דני מכליס

מעיין פדן

מעיין היא מרצה בחוג למגדר בקורס על אלימות מינית ומיניות בריאה. במסגרת הקורס היא מוציאה את הסטודנטיות לעשייה והתנדבות בארגונים העוסקים במיניות בריאה ומרכזי הסיוע לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית.

מעיין היא בין המקימות של קלמ"ה, קהילה למניעת הטרדות מיניות בקמפוס, אותה היא מובילה כיום בהתנדבות. מעיין היא אחת הפעילות הפמינסטיות המרכזיות בקמפוס. הובילה ומובילה את המאבק בהטרדות מיניות. הייתה שותפה לצוות שניסח את התקנון החדש שבחודש הבא יובא לאישור הסאנט. מעיין מהווה כתובת מרכזית לליווי של סטודנטיות שהוטרדו מינית ומהווה עבורן מקום בטוח.

מעיין פדן | צילום:דני מכליס

שיר לוי

שיר היא סטודנטית לתואר ראשון בניהול בשנה ג'. היא החלה כמתנדבת בקהילה במרכז וכיום היא מנהלת את תוכנית הקהילות במרכז היזמות. שיר יצרה מקום לסטודנטים וסטודנטיות בו הם יכולים לפתח תחומי עניין חדשים ולהנגיש ידע וחיבור לתעשייה בתחום.

תחת ניהולה, הקהילות הפכו למקום בו כל סטודנט וסטודנטית יכולים למצוא בית ותמיכה בתחומים רבים שאינם חלק מתוכניות הלימוד האקדמיות הקיימות באוניברסיטה.

הלהט והמרץ הבלתי-נדלים של שיר סוחפים אחריה סטודנטים רבים שמצאו בית בתוכנית הקהילות. שיר הגדילה את התוכניות משלוש קהילות לשבע עשרה קהילות ומעל ל-200 סטודנטיות וסטודנטים המפעילים ומתפעלים אותן, מלמדים סטודנטים חדשים על התחום, יוצרים קשרים עם התעשייה, מגייסים ספונסרים והופכים תיאוריה לפרקטיקה. כל זאת בניצוחה המופתי של שיר.

שיר לוי | צילום:דני מכליס

ליאור דיקמן

ליאור, סטודנטית לתואר ראשון במדעי ההתנהגות. ליאור עובדת כמדריכה שיקומית בדיור מוגן לנשים המתמודדות עם קשיים נפשיים.

היא ראש תא "בשביל הנפש", תא סטודנטיאלי שנועד לנרמל את השיח עם התמודדויות נפשיות ולהנגיש מידע על מקורות עזרה וטיפולים. במסגרת פעילותה בתא, ליאור יוזמת אירועים ומקדמת את נושא בריאות הנפש בקמפוס.

ליאור מתנדבת כמנחה רגשית חברתית בעמותת "רקפת" ומנחה קבוצות של בני נוער המתמודדים עם חרדה חברתית.​

ליאור דיקמן | צילום:דני מכליס

פרופ' ענת בן צבי ענת היא פרופסור במחלקה למדעי החיים עם קבוצת מחקר פעילה ואימא לשלושה ילדים על הספקטרום האוטיסטי שמחדדים עבורה את החשיבות של בניית חברה תומכת ומכילה. היא יו״ר ועדת מוסמכים בפקולטה למדעי הטבע ואחראית אקדמית על תלמידי המחקר בפקולטה, אחראית פקולטית על תוכניות המצטיינים אשלים ודקלים, וגם חברה בוועדות שונות במחלקה, בפקולטה ובאוניברסיטה. ענת מהווה דגל למצוינות אישית ומחקרית. ענת לקחה על עצמה להיות מנטורית של חברי סגל צעירים ולקדם אותם למצוינות. ענת רואה חשיבות בקידום שונות ומגוון בדגש על אנשים עם צרכים מיוחדים. היא פעילה מאד בקידום שיוויון הזדמנויות לכלל המגדרים. רחלי ברבי רחלי היא סטודנטית לתואר ראשון בפוליטיקה וממשל וחינוך בשנה ג'. היא פעילה במאבק למרחב בטוח בקמפוס ובעיר, והובילה את המאבק של המתלוננות בפרשת הפורום. מאבק שהתחיל מתגובה קטנה בפייסבוק, וגדל להיות סיפור שנשים וגברים שואבים ממנו השראה לאיך כחברה היינו רוצים להתנהג אל מול עוולות חברתיות ומגדריות. רחלי הובילה את תוכנית "פוליטיקאיות צעירות" בקמפוס ומקדמת עשייה של נשים ושיוויון בקמפוס. מעיין
420

למה הכי כיף ללמוד אצלנו

775
Posts
7741
followers
59
following