Residence Mobile 6

מדריך למגורים בבאר-שבע

​​​​​אחת החוויות הייחודיות ביותר ללימודים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב היא ללא ספק חווית המגורים בסמוך לקמפוס.
section-bottom

מתקבלים יקרים, אנחנו מברכים אתכם לקראת המעבר לבאר שבע ובטוחים שזו תהיה תקופה מיוחדת ומלאת חוויות עבורכם!

אם מדובר בפעם הראשונה שאתם עוזבים את הבית – אל תדאגו, זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה ותוך זמן קצר תרגישו כמו דיירים ותיקים בעיר. 😊

הסטודנטים בבן-גוריון מתגוררים ב​כפר הסטודנטים, במעונות או שוכרים דירות בשכונות המקיפות את האוניברסיטה ומקיימים חיים סטודנטיאליים שוקקים ומגוונים, לפני ואחרי שעות הלימודים.

אז רגע לפני שאתם מתחילים בחיפושים אחרי מקום המגורים החדש שילווה אתכם לאורך התואר (או לפחות בחלקו) – אנו ממליצים שתקראו את המדריך שהכנו עבורכם.

7. מה חשוב לזכור ביום המעבר?

קריאת שעונים

ביום המעבר עצמו הקפידו לרשום את הקריאות בשעון המים, החשמל והגז ובהמשך יש להודיע לחברות השונות על חילופי שוכרים. בנוסף, אל תשכחו להעביר על שמכם את חשבון הארנונה בעירייה ולהגיש בקשה להנחת סטודנט בארנונה.

חשבונות מאופסים

​חשוב מאוד לבדוק שאין לדירה חובות כלשהם שטרם שולמו כדי שלא תופתעו בחשבון הראשון שתקבלו. דאגו שחובות אלו יוסדרו בהקדם האפשרי על ידי בעל הדירה או הדיירים הקודמים.

לשמור על הסביבה במעבר

טיפ ירוק: בדקו בכל חברה ובעירייה אם קיימת אפשרות לקבל את החשבונות ישירות למייל במקום לתיבת הדואר – כך תוודאו שתקבלו את כל החשבונות במועד וגם תחסכו בנייר.​

אחרי שהתקבלת ללימודים - מה עכשיו?

מה צריך לדעת אחרי שהתקבלת ללימודי תואר ראשון באוניברסיטת בן-גוריון בנגב? הכנו מדריך עם כל המידע החשוב.

המדריך לרישום לקורסים

איך תיראה בפועל שנת הלימודים שלכם? אילו קורסים תלמדו ואיזה ידע, מיומנויות וכלים תקבלו בשנה הקרובה?